استیک
×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


آخرین مطالب

» آشپزی » استیک

استیک

استیک   مواد لازم:   یک عدد مرغ به مرغ ۱۲۰۰ گرم قدری نمک کره یک قاشق مربا خوری     طرز تهیه:   استخوان مرغ خام را جدا کنید در ظرف کره بریزید داغ که شد گوشت مرغ را بچینید و پس از سرخ شدن نمک بزنید چون اگر در موقع سرخ کردن نمک […]

استیک

 

مواد لازم:

 

یک عدد مرغ به مرغ ۱۲۰۰ گرم

قدری نمک

کره یک قاشق مربا خوری

 

 

طرز تهیه:

 

استخوان مرغ خام را جدا کنید در ظرف کره بریزید داغ که شد گوشت مرغ را بچینید و پس از سرخ شدن نمک بزنید

چون اگر در موقع سرخ کردن نمک بزنید گوشت سفت خواهد شد

از گوشت گوشفند هم میتوانید استفاده کنید قبل از استفاده آن را بیات کنید و سپس سرخ کنید

غذا آماده سرو است نوش جان

 

 

کتاب آشپزی قدسی


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
تبلیغات
مطالب مرتبط
کله پاچه
کلم پلو شیرازی
کله جوش
کباب کوبیده
کشمش پلو
ارسال دیدگاه