خورشت کاری
×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


آخرین مطالب

» آشپزی » خورشت کاری

خورشت کاری

خورشت کاری   مواد لازم :   فیله مرغ یا ماهی : 400 گرم پیاز : 1 عدد سیر : 2 حبه خامه یا ماست : 0.5 پیمانه گشنیز خرد شده : 100 گرم آب تمر هندی : 0.5 پیمانه آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری آب : 3 پیمانه پودر نارگیل : 2 قاشق […]

خورشت کاری

 

مواد لازم :

 

فیله مرغ یا ماهی : 400 گرم

پیاز : 1 عدد

سیر : 2 حبه

خامه یا ماست : 0.5 پیمانه

گشنیز خرد شده : 100 گرم

آب تمر هندی : 0.5 پیمانه

آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری

آب : 3 پیمانه

پودر نارگیل : 2 قاشق غذا خوری

پودر بادام : 2 قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز :0.5 قاشق چای خوری

پودر کاری : 1 قاشق چای خوری

زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز : به مقدار دلخواه

نمک : به مقدار لازم

روغن مایع : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا فیله ، زرد چوبه ، فلفل قرمز و آبلیمو را مخلوط می کنیم و سی دقیقه در یخچال قرار می دهیم .

سپس پیاز و سیر را همراه زیره تفت می دهیم و بعد گشنیز ، پودر نارگیل و بادام را اضافه می کنیم و تفت می دهیم .

سپس فیله را همراه کاری و آب تمر می ریزیم و کمی بعد آب و نمک را می ریزیم و می گذاریم تا بپزد .

سپس خامه یا ماست را اضافه می کنیم و غذا را از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم .

اگر از فیله مرغ استفاده کنید ، بهتره از ماست و اگر از ماهی بهتره از خامه به عنوان سس استفاده کنید.

 


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
تبلیغات
مطالب مرتبط
کله پاچه
کلم پلو شیرازی
کله جوش
کباب کوبیده
کشمش پلو
ارسال دیدگاه