ماهی شکم پر
×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


آخرین مطالب

» آشپزی » ماهی شکم پر

ماهی شکم پر

ماهی شکم پر   مواد لازم :   ماهی قزل آلا : 2 عدد قارچ : 150 گرم فلفل دلمه ای رنگی : 1 عدد لیمو ترش : 1 عدد جعفری : 50 گرم شیر : 1.5 پیمانه آرد گندم : 1.5 قاشق غذا خوری فلفل سیاه : به مقدار دلخواه نمک : به مقدار […]

ماهی شکم پر

 

مواد لازم :

 

ماهی قزل آلا : 2 عدد

قارچ : 150 گرم

فلفل دلمه ای رنگی : 1 عدد

لیمو ترش : 1 عدد

جعفری : 50 گرم

شیر : 1.5 پیمانه

آرد گندم : 1.5 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

نمک : به مقدار لازم

عصاره مرغ : 1 عدد

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا ماهی را پاک کرده و سر آن را جدا کرده و می شوئیم .

سپس ماهی را به نمک و فلفل آغشته کرده و در یک ظرف پیرکس لبه دار قرار داده

و درون شکم ماهی را با حلقه های لیمو و جعفری دسته شده پر می کنیم .

سپس مخلوط شیر و آرد را در ظرف ریخته و قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را در ظرف ریخته

و روی آن عصاره ، نمک و فلفل می پاشیم .

سپس درپوش مخصوص ماکروویو یا سلفون روی ظرف قرار داده و چند جای سلفون را سوراخ می کنیم .

سپس ظرف را در مرکز دستگاه گذاشته و با قدرت 100 و به مدت 10 دقیقه آن را روشن می کنیم .

سپس سلفون را برداشته و به مدت 2 دقیقه با همان قدرت پخت را ادامه می دهیم .

این خوراک را روی گاز یا داخل فر هم می توان درست کرد .


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
تبلیغات
مطالب مرتبط
کله پاچه
کلم پلو شیرازی
کله جوش
کباب کوبیده
کشمش پلو
ارسال دیدگاه