پاستا با سس پرتقال
×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


آخرین مطالب

» آشپزی » پاستا با سس پرتقال

پاستا با سس پرتقال

پاستا با سس پرتقال   مواد لازم :   پاستا : 700 گرم سینه مرغ : 1 عدد پیاز : 1 عدد فلفل دلمه ای رنگی : 2 عدد خامه : 2 قاشق سوپ خوری رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چای خوری ادویه کاری : 1 قاشق چای خوری فلفل : به مقدار دلخواه […]

پاستا با سس پرتقال

 

مواد لازم :

 

پاستا : 700 گرم

سینه مرغ : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

فلفل دلمه ای رنگی : 2 عدد

خامه : 2 قاشق سوپ خوری

رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چای خوری

ادویه کاری : 1 قاشق چای خوری

فلفل : به مقدار دلخواه

نمک : به مقدار لازم

کره : 50 گرم

روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری

آب پرتقال : 0.66 پیمانه

آب مرغ : 1 پیمانه

 

طرز تهیه :

 

ابتدا مرغ را بصورت حبه ای خرد کرده و به مدت 3 دقیقه در روغن داغ و با حرارت زیاد تفت می دهیم .

سپس پیاز و فلفل دلمه ای را نیز بصورت حبه ای خرد کرده و در روغن تفت داده

و بعد مرغ جدا تفت داده را به آن اضافه می کنیم .

سپس کاری ، فلفل ، آب پرتقال و آب مرغ را ریخته و در تابه را زده و وقتی جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم

تا کمی غلیظ شود .

سپس رنده پوست پرتقال ، نمک و خامه را اضافه کرده و حرارت را قطع می کنیم .

سپس پاستا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در مخلوط آب در حال جوش ، کمی زردچوبه ، نمک و روغن مایع می پزیم .

سپس آن را آبکش کرده و در کره کمی تفت داده و در بشقاب ریخته و کمی از سس بالا روی آن ریخته و سرو می کنیم .


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
تبلیغات
مطالب مرتبط
کله پاچه
کلم پلو شیرازی
کله جوش
کباب کوبیده
کشمش پلو
ارسال دیدگاه