کباب کوبیده
×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


آخرین مطالب

» آشپزی » کباب کوبیده

کباب کوبیده

کباب کوبیده   مواد لازم: به تعداد هر نفر یک سیر تا ۱۰۰ گرم گوشت در نظر گرفته شود . برای ۴ نفر ۴۰۰ گرم گوشت سر دست و کمی چربی (حدود ۱۰۰ گرم چربی) پیاز متوسط دو عدد(اگر دوست داشتید یک تخم مرغ و یک قاشق آرد نخود اضافه کنید) یک قاشق مربا خوری […]

کباب کوبیده

 

مواد لازم:

به تعداد هر نفر یک سیر تا ۱۰۰ گرم گوشت در نظر گرفته شود .

برای ۴ نفر ۴۰۰ گرم گوشت سر دست و کمی چربی (حدود ۱۰۰ گرم چربی)

پیاز متوسط دو عدد(اگر دوست داشتید یک تخم مرغ و یک قاشق آرد نخود اضافه کنید)

یک قاشق مربا خوری سر صاف جوش شیرین

مقداری سماق و کمی نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را شسته آبش را بگیرید و ۲ بار چرخ کنید .پیاز ها را با رنده ریز رنده کرده و کمی نمک و فلفل زده با دست گوشت را ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند .

 پیاز رنده شده را کم کم ریخته ومرتبا ورز می دهیم و پیاز را نباید یک باره ریخت چون گوشت متلاشی شده از روی سیخ می ریزد .

نکته مهم در این نوع کباب همین ریختن پیاز است اول پیاز را بریزید و در آخر کم کم آب پیاز را اضافه کنید

تا گوشت سفت است اب پیاز لازم و تخم مرغ اضافه کرده .

 خمیر باید نه شل باشد نه سفت و هرچه بیشتر ورز بخورد چسبندگی آن بیشتر می شود .

در موقع سیخ کشیدن یک قاشق جوش شیرین در آب جوش ریخته؛مخلوط می کنیم (نیم ساعت قبل از درست کردن کباب باید گوشت را به سیخ کشید تا خود را بگیرد 

دست و سیخ را با جوش شیرین تر کرده از خمیر به اندازه یک نارنگی برمی داریم و دست را مجددا در آب جوش شیرین زده کباب را به سیخ  می کشیم

 

و روی سیخ در هر دو سانتی متر با دست فشار می دهیم تا کباب به سیخ بچسبد و دو سر سیخ را با آب و جوش شیرین بچسبانید

و نیم ساعت کنار می گذاریم تا خود را بگیرد

آتش زغال چوب و کباب پز گازی(زغال بهتر است)باید تند و یکنواخت باشد هر چند لحظه باید سیخ را برگردانیم کباب را خیلی سرخ نمی کنیم

 هنگامی که پخت آن را لای نان گذاشته سماق می پاشیم و با گوجه فرنگی کباب شده صرف می کنیم

 

نوش جان

کتاب آشپزی قدسی


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
تبلیغات
مطالب مرتبط
کله پاچه
کلم پلو شیرازی
کله جوش
کشمش پلو
تاس کباب به
ارسال دیدگاه